Web Sajt Po Meri

Kreirajte profesionalan i moderan web sajt
koji će unaprediti vaše poslovanje

Vaš ključ za uspeh na internetu

U današnjem digitalnom svetu, prisustvo na internetu nije samo opcija – to je neophodnost. Uz našu pomoć, dobićete profesionalan, moderan i funkcionalan web sajt koji će unaprediti vaše poslovanje i olakšati vam upravljanje sadržajem. Bilo da vam je potreban jednostavan sajt za predstavljanje ili kompleksan sajt sa naprednim funkcijama, mi smo tu da vašim idejama damo digitalni oblik.

 

Zašto izabrati nas za izradu vašeg websajta?

Izbor pravog partnera za izradu sajta može biti izazovan, ali naš pristup i posvećenost nas izdvajaju iz mase. Kao mala porodična agencija, specijalizovani smo za pružanje personalizovanih usluga. Radimo samo na jednom projektu u datom trenutku, što znači da ćete dobiti našu potpunu pažnju i brzu realizaciju.

Takođe, nemamo visoke operativne troškove kao velike agencije, što nam omogućava da ponudimo konkurentne cene bez kompromisa po pitanju kvaliteta. Naš tim ceni vašu viziju i posvećen je stvaranju sajta koji će vam pomoći da se istaknete na tržištu.

Naš proces izrade sajta

Dogovor i planiranje

Vizija postaje stvarnost. Zajedno ćemo definisati izgled, stil i funkcionalnosti koje će vaš sajt učiniti jedinstvenim i atraktivnim. Svaki detalj biće pažljivo isplaniran kako bi sajt odražavao vašu poslovnu filozofiju.

Dizajn i razvoj

Sve što smo se dogovorili pretvaramo u funkcionalan i moderan web sajt. Koristimo najnovije tehnologije da kreiramo sajtove koji su brzi, sigurni i optimizovani za sve uređaje.

SEO optimizacija

Kako bi vaš sajt bio vidljiv na pretraživačima, implementiramo SEO strategije koje poboljšavaju rangiranje i povećavaju posetu ciljane publike.

Paketi prilagođeni vašim potrebama

Razumemo da su potrebe svakog klijenta jedinstvene, zato kreiramo personalizovane ponude. Nudimo budžetske varijante sa našim gotovim šablonima koje prilagođavamo vašim potrebama i mogu biti spremni za nekoliko dana, kao i sajtove rađene potpuno po vašim specifikacijama. Naš cilj je da vam pružimo sajt koji je tačno onakav kakav želite, bilo da se radi o jednostavnom blogu ili kompleksnoj korporativnoj prezentaciji.

Kontaktirajte nas za ponudu

Ne propustite priliku da unapredite svoje online prisustvo. Kontaktirajte nas danas i zatražite besplatnu konsultaciju. Pažljivo ćemo saslušati vaše ideje i kreirati rešenje koje najbolje odgovara vašim potrebama. Budite korak ispred konkurencije sa sajtom koji impresionira i privlači.

Kako početi?

Ako niste sigurni kako da krenete sa izradom sajta, pripremili smo za vas stranicu “Kako početi” kao  detaljan vodič koji objašnjava sve što vam je potrebno, uključujući:

  • Koji su tehnički preduslovi za sajt
  • Kako odabrati i kupiti domen.
  • Kako izabrati hosting paket.
  • Šta posle? Održavanje i ažuriranje sajta nakon što je pušten u rad.