fbpx

BASIC

BASIC paket - pristupačan za svakoga

Basic ili osnovni paket je namenjen onim klijentima kojima je potreban jednostavan sajt koji ne bi sadržavao više od 3 stranice a gde se većina sadržaja realno nalazi na naslovnoj strani.

Prilikom izrade ovakvog sajta koristimo besplatnu temu koju imamo na raspolaganju u okviru WordPress zajednice ali to nije smetnja da dobijete jako lep i funkcionalan sajt po izuzetnoj ceni. Sajt se najčešće radi „od nule“, tj, osim u izuzetnim slučajevima, mi ne koristimo gotove template u koje samo „umećemo“ slike i tekst već sami, u dogovoru sa vama, kreiramo izgled vaše naslovne stranice.

„Responsive site“ znači da sam sajt nakon izrade prilagođavamo izgledu na mobilnom telefonu i tabletu tako da svi korisnici, bez obzira sa kog uređaja pristupaju, imaju isti ugođaj, odnosno da sajt ne izgubi na funkcionalnosti bez obzira da li mu neko pristupa sa računara, telefona ili tableta.

U ovu cenu je, naravno, uključeno i prijavljivanje sajta na sve bitnije pretraživače (Google, Bing…) kao i podešavanje Google Search konzole i Google analitike tako da je, sa naše strane, sve spremno za pozicioniranje vašeg sajta na Google pretragama. Vi takođe dobijate mogućnost da u svakom trenutku vidite broj i strukturu poseta vašem sajtu. Osnovna zaštita od napada na sajt se takođe podrazumeva.

Ukoliko imate svoje profile na socijalnim mrežama, takođe možemo sajt da povežemo sa njima kao i da omogućimo deljenje sadržaja sa vašeg sajta na njih jednim klikom.

U ovu osnovnu cenu izrade sajta, dolazi i mesec dana besplatnog tehničkog održavanja što se odnosi na sledeće:

  • update svih dodataka koji su korišćeni na sajtu (plugins update) – jednom nedeljno
  • update WordPress teme – jednom nedeljno ukoliko je dostupna nadogradnja
  • update verzije WordPress-a – jednom nedeljno ukoliko je dostupna nadogradnja
  • kontrola bekapa sajta na hostingu jednom nedeljno
  • incidentno rešavanje problema – ukoliko dođe do bilo kakvih problema tehničke prirode na vašem sajtu, u roku od 30 minuta do maksimalno 3 sata, logujemo se na vaš sajt i krećemo sa rešavanjem istog. Komunikacija sa hosting provajderom u vaše ime se podrazumeva ukoliko je potrebno kako bi se rešio problem sa sajtom.

Ukoliko želite i da nakon isteka mesec dana održavanja nastavimo da mi održavamo sajt, pogledajte našu ponudu za održavanje.

Ukoliko želite, u vaše ime možemo registrovati domen i hosting na koji bi smo posle postavljali vaš sajt što je inače i prvi korak u izradi svakog sajta. Naša usluga je uključena u cenu ali je potrebno hosting provajderu platiti troškove zakupa domena i hostinga na minimalni period od godinu dana i taj trošak nije uključen u cenu izrade sajta. U inicijalnom razgovoru sa vama, mi ćemo vam dati nekoliko predloga za prodavce hostinga i domena a mi ćemo onda, u dogovoru sa vama, u vaše ime završiti celu birokratiju i odmah krenuti sa postavljanjem vašeg novog sajta.

Da bi se krenulo sa izradom sajta, potrebno je da nam dostavite sav potreban materijal (tekstovi, logotip, slike, eventualni video zapisi…).
Nakon dostave kompletnog materijala, mi se obavezujemo da završimo vaš sajt za maksimalno 2 radna dana.

U ovu „Basic“ ponudu, nije uključena nikakva intervencija sa naše strane na vašim materijalima (provera teksta na greške, obrada fotografija ili videa…). Dakle, ono što nam pošaljete to će biti postavljeno na sajt u neizmenjenom obliku. Zato je bitno da dobro pregledate materijal pre slanja a kao smernice možete koristiti naše uputstvo za slanje materijala koji možete preuzeti na OVOM linku.

Naravno, ukoliko želite, možemo da uradimo i inicijalnu korekturu teksta kao i dodatne obrade fotografija koje će biti korišćene na sajtu po navedenim cenama:

  • korektura teksta (pravopisne greške, slovne greške i sl.) – od 5 eura (zavisi od količine teksta)
  • obrada fotografija – od 2 eura po fotografiji (zavisno od toga šta je potrebno da se uradi na fotografiji)
  • obrada videa – po dogovoru
  • kreiranje reklamnih slika (pozivi na akciju, slogani, uklapanje fotografija sa dodatnim tekstom i sl.). – od 5 eura (zavisno od zahteva).

Sve ove doplate se obračunavaju isključivo u dogovoru sa vama. Nema nikakvih skrivenih troškova.

Ukoliko mislite da naša „Basic“ ponuda zadovoljava vaše potrebe, kliknite na dugme „Naručujem BASIC paket“ i bićete preusmereni na formu gde ćete nam poslati osnovne podatke a mi ćemo vas kontaktirati u najkraćem roku kako bi uspostavili kontakt i nastavili sa daljim dogovorima.

Scroll to Top