fbpx

STANDARD +

Standard plus paket - domen i hosting uključeni u cenu

Sa ovim paketom ne razmišljate o hostingu i domenu. U cenu je uključena izrada do 7 stranica po meri vaših potreba kao i domen i hosting. Ovaj paket uključuje izradu slajdera kao i kontakt forme na sajtu kao jednog od glavnih kanala kako bi vas posetioci kontaktirali.

Prilikom izrade ovakvog sajta koristimo besplatnu temu koju imamo na raspolaganju u okviru WordPress zajednice ali to nije smetnja da dobijete jako lep i funkcionalan sajt po izuzetnoj ceni. Sajt se najčešće radi „od nule“, tj, osim u izuzetnim slučajevima, mi ne koristimo gotove template u koje samo „umećemo“ slike i tekst već sami, u dogovoru sa vama, kreiramo izgled vaše naslovne stranice.

„Responsive site“ znači da sam sajt nakon izrade prilagođavamo izgledu na mobilnom telefonu i tabletu tako da svi korisnici, bez obzira sa kog uređaja pristupaju, imaju isti ugođaj, odnosno da sajt ne izgubi na funkcionalnosti bez obzira da li mu neko pristupa sa računara, telefona ili tableta.

U ovu cenu je, naravno, uključno i prijavljivanje sajta na sve bitnije pretraživače (Google, Bing) kao i podešavanje Google Search konzole i Google analitike tako da je, sa naše strane, sve spremno za pozicioniranje vašeg sajta na Google pretragama. Vi takođe dobijate mogućnost da u svakom trenutku vidite broj i strukturu poseta vašem sajtu.

Osim ovoga, u cenu je uključena i On-page SEO optimizacija svake napravljene stranice prema ključnoj reči. Osnovna zaštita od napada na sajt se takođe podrazumeva. Takođe, kao dodatnu meru sigurnosti, organizujemo rezervnu kopiju sajta jednom mesečno na cloud lokaciju nezavisno od hostinga. Na taj način osiguravamo povraćaj sajta čak i ukoliko se nešto desi podacima na serveru hosting provajdera.

Ukoliko imate svoje profile na socijalnim mrežama, takođe možemo sajt da povežemo sa njima kao i da omogućimo deljenje sadržaja sa vašeg sajta na njih jednim klikom.

Standard plus paket izrade sajta, dolazi i sa 6 meseci besplatnog tehničkog održavanja što se odnosi na sledeće:

  • update svih dodataka koji su korišćeni na sajtu (plugins update) – jednom nedeljno
  • update WordPress teme – jednom nedeljno ukoliko je dostupna nadogradnja
  • update verzije WordPress-a – jednom nedeljno ukoliko je dostupna nadogradnja
  • kontrola bekapa sajta na hostingu jednom nedeljno
  • incidentno rešavanje problema – ukoliko dođe do bilo kakvih problema tehničke prirode na vašem sajtu, u roku od 30 minuta do maksimalno 3 sata, logujemo se na vaš sajt i krećemo sa rešavanjem istog.

Ukoliko želite i da nakon isteka 6 meseci održavanja nastavimo da mi održavamo sajt, pogledajte našu ponudu za održavanje.

U inicijalnom razgovoru sa vama, dogovaramo domen za vaš sajt i za vas ga registrujemo kao i odgovarajući hosting za sajt. Dakle, u ovu cenu je uključeno sve: domen, hosting i izrada sajta. Možete izabrati .RS ili .COM domen ili šta god vam već treba. Sajt se smešta na odgovarajući hosting sa dovoljno prostora na SSD diskovima i sa dovoljno procesorske snage da vam omogući neometan rad sajta. Detalje o hostingu ćete, naravno, dobiti prilikom zajedničkih dogovora oko početka izrade sajta.

Da bi se krenulo sa izradom sajta, potrebno je da nam dostavite sav potreban materijal (tekstovi, logotip, slike, eventualni video zapisi…). Nakon dostave kompletnog materijala, mi se obavezujemo da završimo vaš sajt za maksimalno 7 radna dana.

Standard plus paket uključuje i osnovnu lekturu tekstova za ceo sajt, ako želite (slovne greške, zarezi, tačke, velika slova i sl.) kao i obradu do 10 fotografija na sajtu, ukoliko je to potrebno naravno. Ukoliko broj fotografija koje je potrebno obradati pređe uključenih 10, naknadne radove vam možemo ponuditi po konkurentnim cenama:

  • obrada fotografija – od 2 eura po fotografiji (zavisno od toga šta je potrebno da se uradi na fotografiji)
  • obrada videa – po dogovoru
  • kreiranje reklamnih slika (pozivi na akciju, slogani, uklapanje fotografija sa dodatnim tekstom i sl.). – od 5 eura (zavisno od zahteva).

Sve ove doplate se obračunavaju isključivo u dogovoru sa vama. Nema nikakvih skrivenih troškova.

Ukoliko mislite da naša „STANDARD +“ ponuda zadovoljava vaše potrebe, kliknite na dugme „Naručujem STANDARD + paket“ i bićete preusmereni na formu gde ćete nam poslati osnovne podatke a mi ćemo vas kontaktirati u najkraćem roku kako bi uspostavili kontakt i nastavili sa daljim dogovorima.

Scroll to Top