fbpx

WEBSHOP

WEBSHOP paket - Online prodavnica

Ukoliko želite da se okušate ili da pokrenete Online prodaju vaših proizvoda i/ili usluga, Webshop paket je upravo namenjen vama.

U cenu je uključena izrada do 7 stranica kreiranih u dogovoru sa vama kao i postavljanje Webshopa koristeći WordPress-ovu platformu WooCommerce, najrasprostranjeniji alat za online prodavnice na svetu.

Osnovna cena uključuje unošenje, sa naše strane do 10 artikala u prodavnicu, i naravno vašu obuku kako bi ste samostalno mogli dalje da unosite veći broj artikala na vrlo jednostavan način.

„Responsive site“ znači da sam sajt nakon izrade prilagođavamo izgledu na mobilnom telefonu i tabletu tako da svi korisnici, bez obzira sa kog uređaja pristupaju, imaju isti ugođaj, odnosno da sajt ne izgubi na funkcionalnosti bez obzira da li mu neko pristupa sa računara, telefona ili tableta.

U ovu cenu je, naravno, uključno i prijavljivanje sajta na sve bitnije pretraživače (Google, Bing) kao i podešavanje Google Search konzole i Google analitike tako da je, sa naše strane, sve spremno za pozicioniranje vašeg sajta na Google pretragama. Vi takođe dobijate mogućnost da u svakom trenutku vidite broj i strukturu poseta vašem sajtu.

Osim ovoga, u cenu je uključena i On-page SEO optimizacija svake napravljene stranice prema ključnoj reči kao i SEO optimizacija do 10 artikala.

Zaštita od napada na sajt se takođe podrazumeva. Takođe, kao dodatnu meru sigurnosti, organizujemo rezervnu kopiju sajta jednom dnevno na cloud lokaciju nezavisno od hostinga. Na taj način osiguravamo povraćaj sajta čak i ukoliko se nešto desi podacima na serveru hosting provajdera.

Ukoliko imate svoje profile na socijalnim mrežama, takođe možemo sajt da povežemo sa njima kao i da omogućimo deljenje sadržaja sa vašeg sajta na njih jednim klikom.

Webshop paket izrade sajta, dolazi i sa 3 meseca besplatnog tehničkog održavanja što se odnosi na sledeće:

  • update svih dodataka koji su korišćeni na sajtu (plugins update) – jednom nedeljno
  • update WordPress teme – jednom nedeljno ukoliko je dostupna nadogradnja
  • update verzije WordPress-a – jednom nedeljno ukoliko je dostupna nadogradnja
  • kontrola bekapa sajta na hostingu jednom nedeljno
  • incidentno rešavanje problema – ukoliko dođe do bilo kakvih problema tehničke prirode na vašem sajtu, u roku od 30 minuta do maksimalno 3 sata, logujemo se na vaš sajt i krećemo sa rešavanjem istog.

Ukoliko želite i da nakon isteka 6 meseci održavanja nastavimo da mi održavamo sajt, pogledajte našu ponudu za održavanje.

Naravno, u vaše ime možemo registrovati domen i hosting na koji bi smo posle postavljali vaš sajt što je inače i prvi korak u izradi svakog sajta. Naša usluga je uključena u cenu ali je potrebno hosting provajderu platiti troškove zakupa domena i hostinga na minimalni period od godinu dana i taj trošak nije uključen u cenu izrade sajta. U inicijalnom razgovoru sa vama, mi ćemo vam dati nekoliko predloga za prodavce hostinga i domena a mi ćemo onda, u dogovoru sa vama, u vaše ime završiti celu birokratiju i odmah krenuti sa postavljem vašeg novog sajta.

Da bi se krenulo sa izradom sajta, potrebno je da nam dostavite sav potreban materijal (tekstovi, logotip, slike, opisi proizvoda, promo slike proizvoda, eventualni video zapisi…). Nakon dostave kompletnog materijala, obavestićemo vas o potrebnom vremenu za izradu sajta. Uobičajeno vreme za online prodavnicu ove veličine je 7-10 radnih dana.

Webshop paket uključuje i osnovnu lekturu tekstova za ceo sajt, ako želite (slovne greške, zarezi, tačke, velika slova i sl.) kao i obradu do 10 fotografija na sajtu, ukoliko je to potrebno naravno. Ukoliko broj fotografija koje je potrebno obradati pređe uključenih 10, naknadne radove vam možemo ponuditi po konkurentnim cenama:

  • obrada fotografija – od 2 eura po fotografiji (zavisno od toga šta je potrebno da se uradi na fotografiji)
  • obrada videa – po dogovoru
  • kreiranje reklamnih slika (pozivi na akciju, slogani, uklapanje fotografija sa dodatnim tekstom i sl.). – od 5 eura (zavisno od zahteva).
  • unošenje dodatne količine različitih artikala na sajt mimo početnih 10 – po dogovoru, zavisno od zahteva.

Sve ove doplate se obračunavaju isključivo u dogovoru sa vama. Nema nikakvih skrivenih troškova.

Ukoliko mislite da naša „WEBSHOP“ ponuda zadovoljava vaše potrebe, kliknite na dugme „Naručujem WEBSHOP paket“ i bićete preusmereni na formu gde ćete nam poslati osnovne podatke a mi ćemo vas kontaktirati u najkraćem roku kako bi uspostavili kontakt i nastavili sa daljim dogovorima.

Scroll to Top