fbpx
Milan Vugdragović

Milan Vugdragović

Hosting provajder koji donosi nešto novo

Hosting provajder koji donosi razliku u ponudi na našem tržištu je svakako Oblak Host iz Beograda. Dugo nisam video kompletniju ponudu koju jedan hosting provajder može da ponudi.

Oblak Host nije šampion po cenama, na prvi pogled… Ali ono što dobijate kod ovoj provajdera za uloženi novac je svakako nešto o čemu morate da razmislite.

Pre svega nekoliko detalja…

Po rečima samih momaka iz Oblak Host-a, njihov tim čine profesionalci iz Srbije sa desetogodišnjim iskustvom u radu sa WordPress-om. Svi sajtovi se čuvaju u Data Centru u Nemačkoj u kooperaciji sa kompanijom Hetzner što je dovoljna garancija kvaliteta i pouzdanosti.

Što se tiče same usluge hostinga, Oblak Host nam nudi svoja 3 predefinisana paketa i to:

– Paket “CIRRUS” po ceni od 7200 dinara godišnje što uključuje 1 sajt i 10GB prostora na brzim NVME SSD diskovima. Nema ograničenja protoka a u cenu je uključeno i čak 45 mail adresa.

– Paket “STRATUS” po ceni od 14400 dinara godišnje što uključuje do 3 sajta i 30GB prostora na brzim NVME SSD diskovima. Nema ograničenja protoka a u cenu je uključeno i čak 45 mail adresa.

– Paket “NIMBUS” po ceni od 21600 dinara godišnje što uključuje do 5 sajtova i 50GB prostora na brzim NVME SSD diskovima. Nema ograničenja protoka a u cenu je uključeno i čak 75 mail adresa.

Svi paketi uključuju dnevni bekap, bruteforce zaštitu, HTTP/3 i ono što sam Oblak Host razlikuje od drugih, BESPLATNE PREMIUM TEME I DODATKE.

Upravo ova poslednja stavka je ono što ovog hosting provajdera razlikuje od drugih.

Dakle… uz bilo koji kupljeni paket na raspolaganju su vam PRO verzije 3 najkorišćenije teme za WordPress (Astra Pro, Ocean WP pro i DIVI) kao i sledeći dodaci:

Elementor Pro – Najpopularniji i najlakši Page Builder za WordPress
Sledeće pro verzije dodataka za Elementor: Ultimate Addons for Elementor, AnywhereElementor , Essential Addons, ElementsKit Pro, WooElementor.
WPML Pro – najpopularniji i najbolji dodatak ukoliko želite da vaš sajt podržava više jezika
WP Forms Elite – All in one plugin koji omogućava dodavanje raznih vrsta formi na vašem sajtu
Akismet Enterprise – najbolji plugin za borbu protiv spam komentara
I još mnogo toga… Spisak svih raspoloživih dodataka možete videti na njihovom sajtu.

Takođe, ono što je vrlo važno a da moramo da napomenemo je besplatan SSL sertifikat koji takođe ide uz svaki paket kao i redovan bekap koji se radi svakodnevno na 2 off-site lokacije i to za 30 dana unazad.

U bilo koji paket je takođe uključena i opcija Memory Cache koja čuva stranice vašeg sajta u serverskog memoriji i omogućava i do 6x brže učitavanje stranica u odnosu na standardan hosting.

24/7 podrška je obezbeđena a ukoliko se odlučite da svoj sajt prebacite sa nekog drugog hosting provajdera, Oblak Host vam je omogućio i besplatnu migraciju.

Ovde takođe možete da kupite i domene po izuzetno povoljnim cenama pa se tako najtraženija 2 domena .rs i .com mogu kupiti po ceni od 1800 dinara za RS domen i 1300 dinara za COM domen što je takođe izuzetno povoljna ponuda.

Naša topla preporuka svakako ide ka ovom hosting provajderu pa je stoga hosting koji nudi OBLAK HOST deo naše ponude koju možete putem naših paketa za izradu sajta naći u paketima Premium i Webshop +

Hosting i domen možete naručiti klikom na donju sliku.

hosting provajder

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top