fbpx
22/09/2018

IT Usluge

Današnje vreme je takvo da ogromnoj većini populacije računar predstavlja osnovno sredstvo za rad kao i omiljeno sredstvo zabave. Svi vrlo dobro znamo kako se osećamo kada nam računar ne radi dobro i kada neki uobičajeni posao ne možemo da uradimo ni dovoljno dobro ni dovoljno brzo iz čisto tehničkih razloga.

Računari su uređaji koji, hteli vi to ili ne, zahtevaju održavanje isto kao što to zahteva jedan automobil. Automobil najčešće vozite jednom dnevno ali redovno menjate ulje i filtere i reagujete najčešće odmah kada dođe do nekog kvara. Računar se najčešće koristi 6-8 sati dnevno a retko ko uopšte pomišlja da će tolika ekploatacija u nekom trenutku da ostavi traga.

U trenutku kada kupite računar, on radi odlično, ili bar u skladu sa vašim očekivanjima, a onda posle nekog vremena, primetite da polako postaje sve sporiji, da vam se odjednom pojavljuju neke reklame koje niste tražili, da vam browser odlazi nekontrolisano na neke sumnjive sajtove. Naravno, vrlo je moguće da se desi i da neki elektronski deo u računaru strada a onda naprasno ostajete bez računara na neodređeni vremenski period dok ne prođe kroz servis. Da ne kažemo da je najgora moguća stvar koja može da vam se desi ako računar koristite kao sredstvo za rad, da ostanete bez svojih podataka na njemu a niste pravili rezervne kopije.

“Web Sajt po Meri” je bratski sajt sajta “Online PC Majstor” i samim tim, u prilici smo da vam ponudimo servisne usluge kako bi vašeg računarskog ljubimca ili održali u dobroj formi ili ispravili neke nedostatke sa kojima se možda već neko vreme borite.

U prilici smo da Vam ponudimo sledeće usluge:

  • Daljinski servis računara bez obzira gde da se nalazite u svetu – ovo je naša najkorišćenija usluga jer je dokazano da se preko 95% slučajeva može rešiti bez odlaska u servis uz našu modernu uslugu.
  • Hardverski servis računara za klijente koji su na teritoriji Beograda a da kvar nije moguće rešiti daljinskim putem – ovde pre svega spada reinstalacija operativnog sistema koja se ne može daljinski izvršiti kao i samo otklanjanje čisto hardverskih kvarova (na primer, zamena neispravnih komponenti)
  • Redovno mesečno održavanje računara za fizička lica i male firme (ovo je takođe moguće za sve, gde god da se nalazite, daljinskim putem)
  • Obuka za korišćenje računara
  • Podrška i konsalting prilikom kupovine novog ili nadogradnje postojećeg računara

S obzirom da je ovo veoma velika i široka tema a ovo je sajt namenjen prvenstveno izradi web sajtova, preporučujemo vam da kompletnu ponudu naših IT usluga zajedno sa detaljnim objašnjenjima pogledate na našem sajtu “Online PC Majstor” klikom na donje dugme.