fbpx

Izrada web sajta po želji

Izrada web sajta po želji je ono što mi radimo! Želite da se čuje za vas? Kao što znate, ako vas nema na internetu, to je isto kao i da ne postojite. Danas, bilo kakvo lično brendiranje bez sopstvenog web izloga nema previše smisla. Iz tog razloga, u prilici smo da Vam ponudimo izradu vašeg ličnog websajta u programu WordPress koji danas predstavlja najbolji alat za prezentovanje na internetu i to pre svega iz razloga što sajtove rađene u WordPress-u sami možete lako održavati, dodavati ili menjati sadržaj po želji kao i imati uvid u kompletnu statistiku poseta. 

Kreiranje web sajta

Danas postoji puno, što freelancer-a što dizajnerskih firmi koje nude ovu uslugu i vrlo smo svesni da je jako teško odabrati pravu osobu za vas koja će razumeti vaše potrebe i uraditi sajt koji će na najbolji način prezentovati vaš rad. Iz tog razloga, mi smo se specijalizovali, prvenstveno, za izradu manjih sajtova (mada smo radili i neke zaista velike) i to prvenstveno za ljude koji samostalno obavljaju razne delatnosti bilo kao dodatni bilo kao osnovni posao.

U prilici smo da vam ponudimo izradu sajta za bukvalno skoro sve vaše potrebe… klasični prezentacioni sajt sa blogom, webshop (internet prodavnicu) kao i izradu multijezičnih (multilanguage) i sajtova sa članstvom (membership) ukoliko želite da neki korisnici imaju pristup samo nekim delovima vašeg sajta. Ako nešto od onoga što je vama potrebno nije ovde navedeno, slobodno nas kontaktirajte a mi ćemo vam u najkraćem roku poslati ponudu.

Naravno, pratimo najnovije trendove u izradi sajtova i garantujemo vam, ukoliko se odlučite za nas, da ćete dobiti moderan, brz i dinamičan sajt kojeg se nećete postideti ni u jednom trenutku. Responsibe sajtovi se danas podrazumevaju s obzirom da su mobilni telefoni danas postali glavni izvor vaših korisnika. Naši sajtovi su prilagođeni za sve uređaje i sve rezolucije (mobilni telefoni, desktop i laptop računari, tableti…).

Spremili smo široku lepezu paketa prilagođenih većini potreba a za sve one koji ne mogu da se pronađu u ponuđenom, takođe nudimo i zasebnu ponudu prilagođenu vašim specifičnim potrebama.

Ne zaboravite, kvalitetan, profitabilan i funkcionalan web sajt vam omogućava reklamu koja je dostupna 24/7, lakšu komunikaciju sa klijentima i sadržaj je, za razliku od sadržaja na društvenim mrežama, samo VAŠ.

Izrada web sajta po želji korisnika je naš primarni posao i svakom klijentu posvećujemo maksimalnu pažnju i vreme kako bi ste dobili unikatan i prepoznatljiv sajt na internet nebu koji će vas na pravi način predstaviti na internetu. Iskoristite još uvek relativno slabu konkurenciju na Google-u domaćih sajtova i zauzmite poziciju na vreme. Javite se, garantujemo da ćete biti zadovoljni urađenim poslom.

neki od naših klijenta

Pogledajte portfolio sajtova koje smo radili u poslednje vreme… 

Scroll to Top