fbpx
30/09/2018

Dizajn flajera i brošura

Kada želite da promovišete svoju ponudu na lokalu, jedan od najefektinijih i najjeftinijih načina je podela flajera (letaka) ili brošura po sandučićima ili na ulici. Flajer igra jako bitnu stavku u marketingu i to je jednostavno činjenica koja se ne može oboriti. Flajer je papir srednje veličine, najčešće dimenzija 10,5cm x 14,8cm (A6 format).

Flajer treba da sadrži osnove informacije o vašoj ponudi i ne sme biti pretrpan jer može da dovede do suprotnog efekta, tj. da potencijalne kupce od vas. Dizajn ove vrste promotivnog materijala je ozbiljan zadatak za svakog dizajnera. Izgled flajera, naravno, u velikoj meri je određen sadržajem koji mora da bude na njemu i zato mi kao kreatori vašeg letka, moramo da budemo u tečnoj komunikaciji sa klijentom. Osnovno je da znate da letak nije pamflet ili brošura i kao takav ne bi trebalo da ima previše informacija.

Brošura je informativna publikacija manjeg obima i za razliku od flajera, može i trebalo bi da sadrži više informacija za korisnika. Štampa se obično na nekoliko stranica pa do nekoliko desetina stranica, naravno zavisno od same namene. Brošure se obično štampaju u punom koloru što ostavlja odlične mogućnosti kada je u pitanju sam dizajn brošure.

Pre samog procesa dizajna, u razgovoru s Vama informišemo se o vašem tržištu i ciljnoj grupi i na osnovu toga zajednički biramo načelni dizajn brošure koji će vam najviše odgovarati.

Cene dizajniranja ovih proizvoda su vrlo šarekolike i direktno zavise od zahteva samih klijenata. Iz tog razloga cenu nije moguće odrediti paušalno. Pozivamo vas da nam se obratite direktno putem naše kontakt forme, opišete šta vam tačno treba a mi ćemo vam u najkraćem roku proslediti našu ponudu.