fbpx
30/09/2018

Dizajn vizit karti

Vizit kartom, najčešće ostavljate prvi utisak na klijenta. I zato je izuzetno važno da ovom “komadu” vaše prezentacije posvetite posebnu pažnju. Na osnovu tok prvog utiska, potencijalni klijent takođe vrlo često formira sud o vama koji na kraju dovodi do odluke, uz ostale faktore, da li će postati vaš klijent ili neće.

Samim tim, dizajnu vizit karte pristupamo izuzetno profesionalno i odgovorno. Mi slušamo važe želje i moto vašeg poslovanja i na osnovu toga se trudimo da osmislimo vizit kartu koja će klijentima privući pažnju. Sam dizajn vizit karte može biti jednostavan ili ozbiljan ali mora biti inovativan i kreativan.

Dizajn vizit karti je, u suštini, složen i zahtevan posao koji traži veliku dozu kreativnosti kako bi rezultat bio unikatan i prepoznatljiv dizajn. Vizit karta može imati sadržaj na jednoj ili na obe strane, može biti dvobojna ili u punom koloru, ali nikako ne sme biti ni prenatrpana a opet, nekako mora da pruži klijentu sve neophodne informacije koje bi ga na kraju dovele do vas.

Naša usluga je isključivo dizajn same vizit karte. Za samu štampu ćete morati da se pobrinete sami ali mi već imamo nekoliko štamparija sa kojima smo imali dobra iskustva i svakako da ćemo vam preporučiti pravo mesto za štampu ako vam to bude bilo potrebno.

Ukoliko vam je potreban dizajn efektne i unikatne vizit karte, slobodno nas kontaktirajte nekim od načina opisanim na našoj kontakt strani.