fbpx

Portfolio

Grid

CMAS

Sajt na kome smo radili sa izuzetnim zadovoljstvom je prezentacioni sajt Koučing i mentoring asocijacije Srbije. Na relativno malom broju stranica udruženje je predstavljeno jasno i koncizno sa svim nephodnim informacijama. Sajt koji će vremenom rasti kako broj članova bude rastao.
Min Green

Min Green

Jedna od najlepših online prodavnica koje smo imali priliku da napravimo. Iako ima mali broj artikala, radi se o fantastičnim proizvodima unikatnim na našem tržištu.
Marija Maričić

Marija Maričić

Prezentacioni sajt. Da bi čovek razumeo drugog i pomogao drugome, prvo je neophodno da razume sebe i da sebi pomogne.
Moć uvida

Moć uvida

Svima nama se bez obzira na godine starosti, zrelost (mentalnu, emotivnu, duhovnu), postojeći trud, aktivnost, znanje i životno iskustvo, desi da se osetimo blokirano ili kako kažemo “zaglavljeno” u jednoj ili više životnih oblasti. Iako osećaj nije nimalo prijatan, važno je da ga ne ignorišemo jer nam šalje važnu poruku.
Kopaonička škola

Kopaonička škola

Ovo je ubedljivo najveći sajt koji smo ikada radili. Sadrži preko 80 stranica čiji broj svakim danom raste sve više kao i ogroman broj PDF dokumenata i dosta video zapisa. Sa ovim projektom malo smo zašli u “pravničke vode” i videli da možemo uz dobar hosting da uradimo izuzetno kompleksne sajtove. Takođe, sadrži i izvestan broj stranica na engleskom jeziku pa je, na neki način, ovaj sajt i multijezični.
Esencija

Esencija Duše

Otkrijte esenciju svoje duše – otkrijte sebe kroz skrivene delove sebe. Budite iskreni sa sobom jer kada priznate sebi ko ste i otkrijete vaše jače i slabije strane tada imate prilike da zaista počnete da sarađujete i kreirate sa drugima. Tada počinjete da živite život pun povezanosti i sinhroniciteta.

možete pogledati

Scroll to Top