fbpx

Bio Čaj

Online prodavnica
Bio čaj

Projekat

Informacije

Jedna online prodavnica koju smo radili. Cilj je bio napraviti atraktivnu prodavnicu sa dobrim opisima proizvoda kao i dobro organizovanom online prodavnicom. Važan zahtev prodavnice je bio da se obračunava popust za više artikala kao i da se uračunava trošak dostave tamo gde je potrebno i kada je potrebno.
Bio čaj

Projekat

Informacije

Pregledno organizovana online prodavnica i checkout stranica. Sajt je takođe i “membership” sajt jer čuva podatke od prethodnih kupaca koji logovanjem na isti lako mogu ponovo izvršiti porudžbinu bez ponovnog unošenja adrese.
Bio čaj
Bio čaj

Pogledajte naše ostale projekte

Esencija

Esencija Duše

Otkrijte esenciju svoje duše – otkrijte sebe kroz skrivene delove sebe. Budite iskreni sa sobom jer kada priznate sebi ko ste i otkrijete vaše jače i slabije strane tada imate prilike da zaista počnete da sarađujete i kreirate sa drugima. Tada počinjete da živite život pun povezanosti i sinhroniciteta.
Kopaonička škola

Kopaonička škola

Ovo je ubedljivo najveći sajt koji smo ikada radili. Sadrži preko 80 stranica čiji broj svakim danom raste sve više kao i ogroman broj PDF dokumenata i dosta video zapisa. Sa ovim projektom malo smo zašli u “pravničke vode” i videli da možemo uz dobar hosting da uradimo izuzetno kompleksne sajtove. Takođe, sadrži i izvestan broj stranica na engleskom jeziku pa je, na neki način, ovaj sajt i multijezični.
Scroll to Top