fbpx

Centar Laterna

Prezentacioni sajt holističkog centra “Laterna”
Laterna

Projekat

Informacije

Cilj kod ovog projekta je bio predstaviti holistički centar Laterna iz Beograda poštujući klijentove zahteve i vizije. Centar se bavi organizovanjem raznih radionica kao i indivudualnim radom sa korisnicima. Na naslovnoj strani smo ukratko predstavili sve čime se centar bavi a zatim smo na dodatnim stranicama detaljno predstavili svaku uslugu posebno. Blog je takođe bogat sa tekstovima koji se bave temama holističkog pristupa životu što čini neprocenjiv izvor za SEO optimizaciju sajta.
Laterna

Projekat

Informacije

Posebna strana je pripremljena za priču o samom centru a na kontakt strani se nalazi integrisana Google mapa sa označenom lokacijom centra kao i forma za direktno obraćanje korisnika centru, uz naravno, sve ostale bitne kontakt podatke kao i link ka stranici centra na Facebook-u.
Laterna
Laterna

Pogledajte naše ostale projekte

Resurs

Jedan od sajtova koji je najduže u našem portfoliu. Prezentacioni sajt firme “Resurs Srbija” koja se bavi uvozom aditiva za motore. Cilj je bio prezentovati kompaniju i proizvode kroz opis proizvoda kao i video zapise koji prikazuju rad motora sa navedenim aditivima. Sajt je prvenstveno namenjen auto servisima i prodavnicama auto opreme kako bi se upoznali sa paletom proizvoda.
Esencija

Esencija Duše

Otkrijte esenciju svoje duše – otkrijte sebe kroz skrivene delove sebe. Budite iskreni sa sobom jer kada priznate sebi ko ste i otkrijete vaše jače i slabije strane tada imate prilike da zaista počnete da sarađujete i kreirate sa drugima. Tada počinjete da živite život pun povezanosti i sinhroniciteta.
Scroll to Top