fbpx

Kopaonička škola prirodnog prava - Slobodan Perović

Prezentacioni sajt Kopaoničke škole prirodnog prava
Kopaonička škola

Projekat

Informacije

Ovo je ubedljivo najveći sajt koji smo ikada radili. Sadrži preko 80 stranica čiji broj svakim danom raste sve više kao i ogroman broj PDF dokumenata i dosta video zapisa. Sa ovim projektom malo smo zašli u “pravničke vode” i videli da možemo uz dobar hosting da uradimo izuzetno kompleksne sajtove. Takođe, sadrži i izvestan broj stranica na engleskom jeziku pa je, na neki način, ovaj sajt i multijezični.
Kopaonička škola

Projekat

Informacije

Neke od unutrašnjih stranica sajta… veličinu sajta ćete najbolje sagledati samom posetom sajtu klikom na dugme na početku strane.
Kopaonička škola
Kopaonička škola

Pogledajte naše ostale projekte

Laterna

Centar Laterna

Cilj kod ovog projekta je bio predstaviti holistički centar Laterna iz Beograda poštujući klijentove zahteve i vizije. Centar se bavi organizovanjem raznih radionica kao i indivudualnim radom sa korisnicima. Na naslovnoj strani smo ukratko predstavili sve čime se centar bavi a zatim smo na dodatnim stranicama detaljno predstavili svaku uslugu posebno. Blog je takođe bogat sa tekstovima koji se bave temama holističkog pristupa životu što čini neprocenjiv izvor za SEO optimizaciju sajta.

Bio Čaj

Jedna online prodavnica koju smo radili. Cilj je bio napraviti atraktivnu prodavnicu sa dobrim opisima proizvoda kao i dobro organizovanom online prodavnicom. Važan zahtev prodavnice je bio da se obračunava popust za više artikala kao i da se uračunava trošak dostave tamo gde je potrebno i kada je potrebno.
Scroll to Top