fbpx

Resurs

Klasičan prezentacioni sajt rađen za preduzeće “Resurs Srbija”
Resurs

Projekat

Informacije

Jedan od sajtova koji je najduže u našem portfoliu. Prezentacioni sajt firme “Resurs Srbija” koja se bavi uvozom aditiva za motore. Cilj je bio prezentovati kompaniju i proizvode kroz opis proizvoda kao i video zapise koji prikazuju rad motora sa navedenim aditivima. Sajt je prvenstveno namenjen auto servisima i prodavnicama auto opreme kako bi se upoznali sa paletom proizvoda.

Projekat

Informacije

Integrisani video snimci koji pokazuju rad motora bez ulja sa aditivima koji se nude kao i prezentacija ostalih proizvoda iz palete uvoznika.

Pogledajte naše ostale projekte

Moć uvida

Moć uvida

Svima nama se bez obzira na godine starosti, zrelost (mentalnu, emotivnu, duhovnu), postojeći trud, aktivnost, znanje i životno iskustvo, desi da se osetimo blokirano ili kako kažemo “zaglavljeno” u jednoj ili više životnih oblasti. Iako osećaj nije nimalo prijatan, važno je da ga ne ignorišemo jer nam šalje važnu poruku.

Bio Čaj

Jedna online prodavnica koju smo radili. Cilj je bio napraviti atraktivnu prodavnicu sa dobrim opisima proizvoda kao i dobro organizovanom online prodavnicom. Važan zahtev prodavnice je bio da se obračunava popust za više artikala kao i da se uračunava trošak dostave tamo gde je potrebno i kada je potrebno.
Scroll to Top