fbpx
13/08/2018

Izrada web sajta po želji

Izrada web sajta po želji je ono što mi radimo! Želite da se čuje za vas? Kao što znate, ako vas nema na internetu, to je isto kao i da ne postojite. Danas, bilo kakvo lično brendiranje bez sopstvenog web izloga nema previše smisla. Iz tog razloga, u prilici smo da Vam ponudimo izradu vašeg ličnog websajta u programu WordPress koji danas predstavlja najbolji alat za prezentovanje na internetu i to pre svega iz razloga što sajtove rađene u WordPress-u sami možete lako održavati, dodavati ili menjati sadržaj po želji kao i imati uvid u kompletnu statistiku poseta.

Danas postoji puno, što freelancer-a što dizajnerskih firmi koje nude ovu uslugu i vrlo smo svesni da je vrlo teško odabrati pravu osobu za vas koja će razumeti vaše potrebe i uraditi sajt koji će na najbolji način prezentovati vaš rad. Iz tog razloga, mi smo se specijalizovali, prvenstveno, za izradu manjih sajtova (mada smo radili i neke zaista velike) i to prvenstveno za ljude koji samostalno obavljaju razne delatnosti bilo kao dodatni bilo kao osnovni posao.

U prilici smo da vam ponudimo izradu sajta za bukvalno skoro sve vaše potrebe… klasični prezentacioni sajt sa blogom, webshop (internet prodavnicu) kao i izradu multijezičnih (multilanguage) i sajtova sa članstvom (membership) ukoliko želite da neki korisnici imaju pristup samo nekim delovima vašeg sajta. Ako nešto od onoga što je vama potrebno nije ovde navedeno, slobodno nas kontaktirajte a mi ćemo vam u najkraćem roku poslati ponudu.

Izrada web sajta po želji korisnika je naš primarni posao i svakom klijentu posvećujemo maksimalnu pažnju i vreme kako bi ste dobili unikatan i prepoznatljiv sajt na internet nebu koji će vas na pravi način predstaviti na internet nebu. Iskoristite još uvek relativno slabu konkurenciju na Google-u domaćih sajtova i zauzmite poziciju na vreme. Javite se, garantujemo da ćete biti zadovoljni urađenim poslom.

Izrada web sajta po želji

 

Pogledajte portfolio sajtova koje smo radili u poslednje vreme… 

Naš Portfolio