Plus hosting

Naša preporuka – Plus Hosting

Ako ste u potrazi za pouzdanim web hostingom, kompanija Plus Hosting iz Beograda pruža vrhunske usluge, sa fokusom na brzinu, sigurnost i fleksibilnost. Njihova ponuda obuhvata različite pakete i usluge koje pokrivaju širok spektar potreba za hostingom, bez obzira na veličinu vašeg sajta ili posla.

Web Hosting Paketi

Jedan od najatraktivnijih segmenata Plus Hosting ponude su Web Hosting paketi, koji nude odlične performanse i fleksibilnost za različite vrste sajtova. Trenutno su dostupna četiri paketa, koja se mogu prilagoditi različitim potrebama:

  1. WebStar – Ovaj paket je idealan za male sajtove i blogove. Nudi 1 GB SSD prostora, do 2 sajta, 50 email adresa, 5 MySQL baza i 100 GB mesečnog protoka. Uz to, dobijate  ibesplatan SSL sertifikat.

  2. RockStar – Za one sa većim potrebama, RockStar nudi 10 GB SSD prostora, sa podrškom za 2 sajta, 100 email adresa, 10 MySQL baza, i 500 GB protoka. Ovaj paket je savršen za male biznise koji žele veću fleksibilnost i resurse. 

  3. PlusStar – Ako vam je potrebno hostovanje za više sajtova, ovaj paket omogućava hostovanje do 6 sajtova, sa 15 GB SSD prostora, neograničenim protokom, 200 email adresa i 20 MySQL baza. PlusStar je izbor za srednje kompanije koje zahtevaju ozbiljan hosting uz besplatan SSL sertifikat i dodatne sigurnosne opcije.

  4. SuperStar – Ovaj najmoćniji paket nudi do 20 sajtova, 30 GB SSD prostora, 300 email adresa i 30 MySQL baza. Idealan je za velike firme i projekte sa velikim zahtevima. 

Uz sve pakete dobijate besplatan SSL sertifikat za sigurnost, kao i neograničen broj poddomena i parkiranih domena.

Dodatne usluge koje pruža Plus Hosting

Pored web hostinga, Plus Hosting pruža i nekoliko drugih ključnih usluga koje mogu poboljšati vaše online prisustvo:

  1. Domeni – Plus Hosting nudi brzu registraciju nacionalnih i internacionalnih domena po povoljnim cenama. Bilo da vam je potreban .rs domen za Srbiju ili neki drugi internacionalni domen poput .com, Plus Hosting omogućava brzu registraciju i besplatan parking hosting prve godine.

  2. VPS Serveri

    VPS nudi sve mogućnosti samostalnog servera – u malom. Želite li na njemu upravljati neograničenim brojem domena? Možete! Možda imate bazu podataka za koju Vam treba server ili se pak bavite audio/video streamingom, ali za sve to Vam je dedicated server ipak prevelik? U tom je slučaju virtuelni server idealno rešenje za Vas.

  3. Dedicated Serveri – Za velike projekte sa specifičnim zahtevima, dedicated serveri Plus Hostinga nude maksimalne performanse i kontrolu.

    Procesor, prostor na disku, memorija i ostali resursi ne dele se sa komšijama – server je potpunosti Vama na raspolaganju, u kontrolisanom okruženju, zaštićen i spojen na internet. Svaki megaherc i megabajt dedicated servera služe isključivo Vašim potrebama, bilo to prikazivanje web stranica, slanje e-mail poruka ili nešto treće.

Zaključak

Plus Hosting je pravo rešenje za sve one koji traže pouzdan web hosting, sa opcijama za svaki nivo poslovanja, bilo da je u pitanju manji blog ili veliki poslovni sajt. Njihova ponuda hosting paketa, uz dodatne usluge kao što su registracija domena, VPS i dedicated serveri, omogućava da na jednom mestu pronađete sve što vam je potrebno za kvalitetno online prisustvo.

Ako ste spremni da započnete, posetite Plus Hosting i proverite njihove ponude. Kliknite ovde da saznate više i izaberete najbolji paket za svoje potrebe.

Spremni da unapredite svoj online nastup?

Ako vam se dopadaju naši saveti i želite profesionalan, modern i funkcionalan sajt po vašoj meri, kontaktirajte nas danas!

➡️ Kontaktirajte nas i saznajte kako možemo zajedno da kreiramo vaš uspešan online biznis.